![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es gribu cosplayot..... <_>
Bet: + man nav ne jausmas ko cosplayot. + es no tērpu taisīšanas neko nejēdzu. (P.S. KARAOKE RULLRULL! ^_^) |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:47) nevaig stresot. ja mani, nekossplejotaaja, padomi noder ;>, cik gadiijiees noveerot - teerpi neobligaati jaabuut ljoti daudz puulju/naudas pateereejoshi, varbuut vienkaarshi pielasiiti liidziigi. arii neko-mimi kakjausu galvas rotaajums var buut norakstaams zem kospleja ;> nau slikti zinaat par konkreeto characteru un iztureeties liidziigi vinja raxturam. a daudz peso pateereet uz gandriiz 100% autentiski izskatoshos teerpu, lai izskatiitos, kaa teixim dazhaas bildees amiishu/japaanju kosplejisti, imho i atstaajams iepuvushajiem kapitaalistiem. ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |