![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es jau ilgi vaacu info par shito speeli un meeginot dabuut emulatorus - piepildiiju visu datoru ar viirusiem... Bet nu kaa jums shis gabals patiik? Tur var ciiniities starp divam grupaam - team Konoha un team Sand. Vietas kur ciiniities arii ir no seerijaam. Bilzhu kvalitaate ir mazliet pasliktinata, bet pasha speele ir ljoti labaa grafikaa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Ja driikst, tad rekur maza torentu adrese... http://www.torrent.to/torrent/list.php?Active=Gamecube -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
REmix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 11-January 05 From: Gulbene ![]() |
ak Dievs!
Kā var nezināt, kas ir torrenti QUOTE nu tad vispirms iemaacies pirms spamo sheit... un luudzu pats iemaacies, nevis traucee citiem... Kur tev visi liekās spameri, tev nav paranoja? ![]() un nu uzrakstīšu par spēli(jo te kāds neaptēsts sīkaļa mēģina uz mani izgāzt dusmas par to, ka viņš vnk ir loozers). Neiesaku ņemties ar GC emulatoriem, jo tā var tik tabūt liekas galvassāpes, paskatieties uz PC ir takš daudz vairāk un labākas spēles, kāpēc mocīties ar GC emulatoru? Ja kāds te patiešām spēlēt to Naruto, tad lai vnk nopēr konsoli un miers |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(REmix @ Mar 15 2005, 17:50) ak Dievs! Kā var nezināt, kas ir torrenti QUOTE nu tad vispirms iemaacies pirms spamo sheit... un luudzu pats iemaacies, nevis traucee citiem... Kur tev visi liekās spameri, tev nav paranoja? ![]() Tu kroplais spameri, tu vispaar zini kas tas taads ir? TU! tavaa postasa nav nevienas non-spam on-topic rindinjas ![]() Par speeli runaajot, itkaa gribeetos nokachaat, bet domaaju, ka mans kompis nepavilks GC emulaaciju... grr... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 18:15 |