![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu taa, es iedomaajos, ka vareetu arii taadu lietu uztaisiit. Taatad tik uz priekshu.
Man ir viss Weiss Kreuz seriaals, uz doskiem kuri ir tik tiko paaraxtiiti, bet tomeer ir lieki, jo paarskatiities es nepaarskatiishos, bet taa pat adot arii zheel, jo par to ir maksaata nauda. Taapeec piedaavaaju nopirkt. Ja kaadam interesanti, varu pateikt tieshaak. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
(Atdošu 125 CD gabalus ar dažādām animēm par 5 LS (visu). Pārsvarā animes ir vidēji sliktā kvalitātē. Diski ir bez jebkāda veida iepakojuma. Ja nu kādam interesē visa tā makulatūra, atdošu visu par šo smieklīgu summu.
![]() Animes: Fushigi Yuugi, Samurai Deeper Kyo, Final Fantasy Unlimited, Soul Hunter, Sorcerous Stabber Orphen, Ah! My Goddess OVA, Bubblegum Crisis, Evangelion, El Hazard OVA, Tenchi Muyo OVA un varbūt vēl kaut kas... (varbut kādas sērijas trūkst) Diski vienā čupā. Nezinu kur kas atrodas. Varbūt kāds grib paņemt visu šo massu par 5 Ls. ![]() Pārdots |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:41 |