![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
1. No kurienes njemts niks? Esmu sapņotājs un gribu lidināties gaisā kā vējš, kā piekūns..
2. Miiljaakas anime seriaals Viss plūst, viss mainās... pagaidām "Chrno Crusade" 3. Miiljaakais anime OVA nav 4. No kurienes njemt avatars Escaflowne 5. Un no kurienes signature bilde Escaflowne 6. Miiljaakaa filma ....daudz... 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Kāds otakietis nejauši ieteica pirms pusgada, tagad esmu dusmīgs uz viņu - KUR VIŅŠ BIJA AGRĀK!?! 8. Cik man gadu 19 -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 13:39 |