![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tā kā Chibi bija mājās diezgan agri [7am!], un jau ir pamodusies, un VĒL ARVIEN nenormāli excited par visu notikušu, es atļaušos uztaisīt šito topiku, lai mēs varētu dalīties iespeaidiem par notikušu. Kas patika, kas nepatika, ko nākamreiz vajadzētu & ko nevajadzētu izdarīt utt. utml.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai man izliekas, jeb tieshaam vismaz 80% no bildeem ir no afterparty?
P.S. Nu vismaz buus kaada bilde kur es esmu ar shitaadiem matiem, liidz shim neviena digitaala formaataa veel nav uztaisiita. -------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 20 2005, 11:09) Tā jau ir... Vairāk action notika pēc party, pašā partijā tik animes varteikt ka skatījāmies.. īstenībā Ping pong club rlz.. bet nu pie beigām bik pieriebās animācijas stils un daži debīli joki kas atkārtojās... A vot tā anime par chibi bija tiešām kawaii.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:14 |