![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tā kā Chibi bija mājās diezgan agri [7am!], un jau ir pamodusies, un VĒL ARVIEN nenormāli excited par visu notikušu, es atļaušos uztaisīt šito topiku, lai mēs varētu dalīties iespeaidiem par notikušu. Kas patika, kas nepatika, ko nākamreiz vajadzētu & ko nevajadzētu izdarīt utt. utml.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Peec bildeem spriezjot juus lielaako dalju laika pavadiijaat pofigismaa seezjot
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37) taa ir otraa diena. un vispaar sabiedriskais fui tiem kas nebija... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 21 2005, 08:08) QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37) taa ir otrā diena. un vispār sabiedriskais fui tiem kas nebija... Ja goddigi pataupi savus fui pie sevīm ![]() Un IR lietas kas ir svarīgākas par anime tusiņiem ![]() Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 15:14) Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! Nu tad es esmu galigi slims un apsests ar animi.... un tas man patik ![]() ![]() Heh... ja es zinatu kad bus lieldienas... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |