![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Redz man buus maasa liidzi (Side) Nu un taa kaa mans nav visai pilngadiigs, par maasu nemaz nerunaajot, es ar peedejo autinju braushu maajaas, es nevaru palikt diemzjeel liidz riitam citaadaak man mamma-chans izdomaas kat ko briesmiigaaku par aadas novilkshanu paar aciima
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 13:34) Redz man buus maasa liidzi (Side) Nu un taa kaa mans nav visai pilngadiigs, par maasu nemaz nerunaajot, es ar peedejo autinju braushu maajaas, es nevaru palikt diemzjeel liidz riitam citaadaak man mamma-chans izdomaas kat ko briesmiigaaku par aadas novilkshanu paar aciima ![]() skaic ![]() zinaasim, stresa nav ![]() ![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:17 |