![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaa
1 stundu laiks bija jāpārceļ ![]() gandrīz nogulēju ![]() alt sorry, es uzreiz saku ka bez dāvanām, bet ja uz vietas ko vajadzēs tad droši pie manis ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Rags @ Mar 27 2005, 16:32) he he.. tu vēl vēlāk esi atjēdzies kā es... šodien darbu nokavēju.. neviens neteica ka plkst ir jāpagriež... a zini ka bez dāvanām ir slikti nākt ciemos! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:07 |