![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida*
Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 14:52) Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida* Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() Hmm.. Man nav ne jausmas bet pirmais kas nāk prātā ir Jūrassvētki... Tā ir? Taisies uz Liepāju braukt? ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 16:22) QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 14:52) Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida* Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() Hmm.. Man nav ne jausmas bet pirmais kas nāk prātā ir Jūrassvētki... Tā ir? Taisies uz Liepāju braukt? ![]() Es jaa piespiedu briivpraatiigi ![]() Mums Liepaajaa Juuras sveetku ietvaros un visa paareeja fufelja kas nu tur notiks buus taads pasaakums kaa Sviniigais soliijums!!! Mees esam jaunsargi (Jungas) Taads jaunsardzes virziens kas iet uz Juuras speekiem nu un taapeec 11. apriilii mees buusim Liepaajaa =]]] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:25 |