![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:22) jeeeeeeeeeeeee ![]() bija fun, tiešām jautri ![]() iespaidi super, Chibi rulz, tuss pie Chibi rulz, smieklu lēkmes 4 no rīta kad visi itkā "iet gulēt" ari rulz ![]() tagad varu bezgala laimīgs iet vēl nedaudz pagulēt ![]() tas raxturo lielāko daļu rīta - vienkārši lieliski! ![]() Tie, kas nebija, ļoti daudz zaudēja. ![]() Ok, man kā mājas saimniecei būtu tagad jāsāk vaidēt, ka jūs izdemolējāt manu māju un jūsu dēļ es nesamācijos exāmenam, un es vairs nekad nevienu nelaidīšu, BET... Tā kā viss izvērsās daudz labāk kā es biju gaidījusi un cerējusi - respect! Nāciet vēl. Vīraka pietiks arī turpmākai jautrībai. *sazvērenieciksi smiekli* ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 08:57 |