![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 28 2005, 18:22) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 15:20) QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:45) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iipashi ja smejaas robots..... :/ ©alt ....................... Honey i'm home :PPPPPPPPPPPPPPPP ai, žēl, vairs nebūs chibi sarunas pašai ar sevi! XD WEEEEEEEEEEEEEEEE, tauta!!!! Šādas party ir pa manam prātam, ja vēl pašās beigās notiek anime apmaiņa... Es no ETM 40GB novilku... XD MAN VAIRS NEBŪS DZĪVES!!! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:18 |