![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Mans ar beidzot ir paarradies savaa migaa.
Viss OK, kropliitis Riigas brugji tureeja itin labi, uz to chuhnju kur autish jatstaaj aizklapeejaam bez starpgadiijumiem (saveejie sapratiis). Tuss pie Chibi ir pat ljoti stipri OK. Naakamreiz noteikti vajag to kurinaamo vielu atkal. Jurchikam juutu liidzi, jo bija baisia iespeeja tikt uz sho pasaakumu, bet darbs.... nu zheel. Aa un liels paldies par 30GB animes materiaala Chibi! Tagad buus veel viens iemesls neiet guleet 8) -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:01 |