![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 28 2005, 21:54) Kuram te nu būtu jāsaka paldies.. ![]() ![]() QUOTE(-Kai- @ Mar 29 2005, 00:24) ![]() daudz esmu palaidis garam aaaaaaa lai es velreiz aizietu tik agri ..... ![]() ![]() ![]() ![]() Būs tev mācība! ![]() QUOTE(Lija @ Mar 29 2005, 09:44) Vāaaaaaaa!!!!! Chibi-sama, tev vismilzīgākais paldies par Gravitation!!!!!! *paklanās līdz zemei un sāk domāt par chibi fankluba izveidošanu* vakar līdz 2.naktī skatījos!!!!! p.s. kā exis??? Man priex, ka tev ar Gravi gāja tik labi! Tas tiešām ir noskatīšanās vēŗts gabals! ![]() Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 09:48) Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() blame alt blame alt ![]() nebuutu teikusi ka jaasvin nebuutu tev sms rakstiijusi nebuutu tas un shitas ![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:27 |