![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te runājos ar alt (es ceru, ka ar alt, jo ja nē, tad kādam mistiskam cilvēkam arī ir jāsvin dzimšanas diena.... )
ANYWAY. SVĒTDIEN. RĪT. Pie Chibi, to biš manis, mēs svinam dzimšanas dienu. Chibi mājās viss arī ir chibi, so - i warned you. Edit: Jaunais laix [mwah hah hah] : 19.00 pie Origo. Kas ŠOREIZ par? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 29 2005, 11:16) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 09:48) Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() blame alt blame alt ![]() nebuutu teikusi ka jaasvin nebuutu tev sms rakstiijusi nebuutu tas un shitas ![]() ![]() zini, godīgi sakot, ja man jāizvēlas starp mācībām un 24h ilgu jautrību nezin kāpēc es tomēr izvēlos to otru.... ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 10:24) zini, godīgi sakot, ja man jāizvēlas starp mācībām un 24h ilgu jautrību nezin kāpēc es tomēr izvēlos to otru.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a skukji vismaz tie aizgaaja? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 09:05 |