![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Nu naz naz, skaisti jau diezgan, bet sizhets piekliboja. Parastaa anime slimiiba - iesaak lieliski, bet tad nevar izdomaat, kaa nebanaali nobeigt. Bet bija jau interesanti un izklaideejoshi.
-------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Duarh @ Mar 30 2005, 10:39) Nu naz naz, skaisti jau diezgan, bet sizhets piekliboja. Parastaa anime slimiiba - iesaak lieliski, bet tad nevar izdomaat, kaa nebanaali nobeigt. Bet bija jau interesanti un izklaideejoshi. nevaru nepiekrist, saaku skatiities ar milzu interesi, bet pamazaam pamazaam visa aizrautiiba noplok. Bet shis seriaals visaa kopumaa bija labs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |