![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nez kāpēc neviens neapspriež pašu svarīgāko tēmu: "Tauta skatās par maz anime".
![]() Tu esi skatījies par maz anime, ja uzskati, ka vislabākā anime ir Yu-gi-oh. Vai varat izdomāt kaut ko uz šo tēmu? |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 17:41) QUOTE(Hikaru @ Mar 30 2005, 18:21) QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, [..], ja tu domaa, ka IY un .... ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Es īsti nesapratu, ko nozīmē IY? ![]() ![]() es domaaju, ka tu saprati, ko es ar to domaaju. Un varbuut tas tikai noziimee, ka tu esi skatiijies par maz anime ![]() Tu.... ![]() ![]() ![]() Tu.... ![]() Tu..grrrr ![]() Tagad vēl tā katrs sāks rakstīt par katru anime, ka esi par maz skatījies anime, ja uzskati, ka tā anime ir vislabākā. Tad vispārīgi sanāk tā: Tu esi skatījies par maz anime, ja kaut kādu anime uzskati par vislabāko... Nez, nez, nedomāju es tā gan. Gan jau katram ir kāds savs favorīts, kuru uzskatīt par vislabāko. Tāpēc nevajag ievietot augstākās klases animes aplamos teikumos. rrrrrrrgrrraaAA ![]() Tulīt ņemšu un taisīšu krutākā anime čara tērpu cospleyam... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:47 |