![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nez kāpēc neviens neapspriež pašu svarīgāko tēmu: "Tauta skatās par maz anime".
![]() Tu esi skatījies par maz anime, ja uzskati, ka vislabākā anime ir Yu-gi-oh. Vai varat izdomāt kaut ko uz šo tēmu? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 1 2005, 11:10) tādā gadījuma amoska izvedot topiku kur cilvēki var pēc sirc patikas gāzt savu nepatiku.. lai gan ja atminaj neviļ tāc jau bija un neškita ka tur aktiīvi posteetu bija gan, un tieši tā pat kā notiek ar šo topiku arī to daži cilvēki (es tai skaitā) aizvilka neceļos, un kāds no modiem visagalā paarvilka treknu krustu. A kāds vispār ir aizdomājies, cik daudz skatīties ir normāli un cik daudz jau ir par daudz un ir laiks meklēt speciālista palīdzību? Un vai dažos gadījumos, kad liekas ir par maz, tomēr neizrādās, ka ir bijis par daudz? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:57 |