![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Ray @ Mar 30 2005, 20:10) He he tas ar digimoniem bija man jau sen bija pārgājis pirms es savu niku veidoju. Bet es nesaku, ka digmoni ir s... 1ā un 2ā daļa nebija sliktas(1ā man vislabāk patīk), 3ā, 4ā man liekas kautkā nepierasti (nuja pirmās 2 daļas redzētas ar atkārtojumiem kopā sešas reizes). Nu bet apvainoties es ne ![]() QUOTE(rebel @ Mar 30 2005, 19:44) hehe..es jaw neteica,ka dziesma sasaucas ar mani,bet gan tas rebel.. ![]() ![]() 1. tas VAR notikt, ka tavs mīļotais tev uzrakstza(vēlāk, tagad, man duno?) 2.Ja rakstītu tev ir divas iespējas vainu viņš ir grupā vai nav. Ja nav tad dziesmas nākšani no sirds ir 60%, ja ir tad arī 60%, bet pastāv iespēja. ka dziesma tiks izmantota mūzikas industrijā ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
emm..nju gan idejinjas...aber yes,nekas jaw naw neiespeejamz..
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |