![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
1) Media Player Classic uz mana kompja .mkv neraada subtitrus. Vai kaads zin, kaa uztaisiit, lai raadiitu? No .sub failiem subtitrus smuki raada DirectVobSub, varbuut to var sakonfigureet arii prieksh .mkv failiem?
2) Kaa VLC mainiit subtitru lielumu? (Gribu mazaakus) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Es iesaku ZoomPlayer.
Un nelikt nekaadas codec pakas!!! Ieteicams ir vadiities peec shii Media Setup Guide. Vai uzlikt peedeejo Zhentarim Playback Pack, tajaa nav codeci bet visi nepiecieshamie directshow filtri un splitteri. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |