![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te taads interesants jautaajums ir par sekojoshu teemu:
Mums visiem laikam ir kaut kaadas animes maajaas - paarsvaraa nokachaatas no ineta utt, bet vai kaads var palieliities ar iistiem DVD vai VHS vai mangas graamatinjaam iistaam... nu kaut ko taadu... Man pasham ir tikai viena Angelic Layer mangas graamatinja un viena Nausicaa mangas graamatinja. Vairs nekaa ![]() Un jums? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
respektiivi vajadziigs jauns standarc subtitru exkranizeeshanaa.. taa tekt "flash effect on demand"... liidzshineejais standarc pieraada to ka esoshie subtitri ir ljoti neflexibli.. tas ir pstaav kaut kaada formataacijas varbuutiiba bet uzliktais formateejums ietekmee visus subtitrus kopumaa..
ar to es domaaju ka vajag savaakties gudraam onkaam/tantukiem ar izprani programmeshaana un uzbliezt jaunu standartu subtitriem prex dvd kuru iespeejas buut lidziigas kaa fansuberu hardsubiem.. tas tak nekas ka subtitru editeejums aiznjemtu pa liidz 20mb un vairaakjo ietvertu sevii garus skriptus un effekta sampljus prex subitriem.. logiski ka piislis ar buut vaidziigs speeciigaaks nu bet domaaju tas anv issue jo tas kursh peerk un cholee originaalos dvd neknapinaas ar txt failiem... ieguveeji butu ljoti daudzi... pirmaam kaartaam entertainig otraam kaartaam kurlie speetu skatiities filmas ar enhanced effects.... tad nu luuk paceljas veelviena probza.. vai kompaanijas buus gatavas algot cilveekus kuri atraktivees subtitrus... pagaidaam tas viss notiekaas fans for fans P.S. nekas noaugstaak mineeta nav jaanjem nopietni ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:51 |