![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te taads interesants jautaajums ir par sekojoshu teemu:
Mums visiem laikam ir kaut kaadas animes maajaas - paarsvaraa nokachaatas no ineta utt, bet vai kaads var palieliities ar iistiem DVD vai VHS vai mangas graamatinjaam iistaam... nu kaut ko taadu... Man pasham ir tikai viena Angelic Layer mangas graamatinja un viena Nausicaa mangas graamatinja. Vairs nekaa ![]() Un jums? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Yukikaze OVA .. vai nau nekas dzirdams par 5.to epu? viens no miiljaakajiem showiem.
par .rm LQ tv/vhs ripiem .. taa kaa saaku ar animi njemties saliidzinoshi nesen, tad pamataa viss manis vilktais i DTV/DVD ripi, un tik retus showus esu njeemis LQ tikai labaa kontenta peec, kas vinjiem atsveera nekvalitatiivo formaatu. nenoliedzu maksimaalistiski, ka visi dvd ir nebaudaami, neapgalvoju maksimaalistiski ka visi fansubi nevaldaami sper. vienkaarshi ir liidz shim ir izveidojies iespaids, ka statistiski vidusmeera dvd manaas aciis ir sliktaak tulkoti/suboti par vidusmeera fansubiem. bez mineetajaam speedsuberu grupaam ir tachu vairaakas, kur kvalitaate ir diezgan liimenii? mani saliidzinoshi apmierina teixim AonE/Lunar/L-E/A-Keep/A-E/ vairaakas citas. jaa, esmu vainiigs, dvdr formaata ripus liidz shim esmu vilcis minimaali, un iespaids par dvd subojumiem pamataa veidojies no vairaakiem dvd ripiem, kur fansuberi vienkaarshi ieliek origjinaalos no dvd kaa softsubus. un shaadu subu kvalitaate man vienmeer likaas mazaak baudaama par kaut vai mineeto grupu reliizeem. par jautaajumu Nr.2 - vai tu nevareetu nosaukt iipashi kvalitatiivi nosubotas tavaas aciis anime titles uz origjinaalajiem dvd prieksh piemeera, es labpraat paarbaudiitu savu, liidz shim izveidojushos, viedokli. par Nr.3 - ja es skatos pusmetra attaalumaa uz 21", vai tas i ljoti sliktaak par 32" 3 metru attaalumaa? <g> (some random mumbling par relativitaati) P.S. taa kaa mani abi posti sheit tieshaam i saliidzinoshi offtopic prieksh shii thread-a, tad aizdomas, ka iespeejams uguniigs flamewar turpinaajums labaak iedereetos vai nu privaati, vai kaa atsevishkjs thread. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:59 |