![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tātad, kāds jau palaida baumas [*cough* Sigfa *cuagh*], bet, JĀ, pasākums būs, nezinu gan, cik ilgi jūs taisaties palikt. Var ilgi. Atļauju. MWAH HAH HAH.
![]() Anyway. Tātad. Rīt. SESTDIEN. 2ajā aprīlī. 02.04.2005. 11.00 pie Origo. Edit: 14.00. ![]() Varat tik agri? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
*Peec shii posta pie sevis atskam firmiigie smieklinji....
Bet ja nopietni tas ir zveeriski, es dabuuju 4h paguleet, pieceljos, pasaakums paarcelts uz veelaaku, a vairaak aizmigt ta nevaru!! -------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ Apr 2 2005, 10:42) *Peec shii posta pie sevis atskam firmiigie smieklinji.... Bet ja nopietni tas ir zveeriski, es dabuuju 4h paguleet, pieceljos, pasaakums paarcelts uz veelaaku, a vairaak aizmigt ta nevaru!! beeeeeeeeeeee mums ir reaalaaakie eksperimenti nuuu taa mees vismaz zinaam ka kartepelju pankuukas mees pat maakam uztaisiit garshiigas un saldeejuma koteilji mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:11) beeeeeeeeeeee mums ir reaalaaakie eksperimenti nuuu taa mees vismaz zinaam ka kartepelju pankuukas mees pat maakam uztaisiit garshiigas un saldeejuma koteilji mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]() mmm, shnjak shnjak, mmm (/me laiciigi pacelj shnjukuru no ceptu kartupelju siles) "taitji, taitji, njebivalji nji na kakom taitji .. nas i tut njeploho kormjat" balzaams kaa uzdzeramajs peec maltiites skatoties animi ar uzlabo gremoshanas procesu ne sliktaak par visadiem kokteiljiem ;> |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Church @ Apr 2 2005, 12:17) QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:11) beeeeeeeeeeee mums ir reaalaaakie eksperimenti nuuu taa mees vismaz zinaam ka kartepelju pankuukas mees pat maakam uztaisiit garshiigas un saldeejuma koteilji mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]() mmm, shnjak shnjak, mmm (/me laiciigi pacelj shnjukuru no ceptu kartupelju siles) "taitji, taitji, njebivalji nji na kakom taitji .. nas i tut njeploho kormjat" balzaams kaa uzdzeramajs peec maltiites skatoties animi ar uzlabo gremoshanas procesu ne sliktaak par visadiem kokteiljiem ;> naac naac naac church luudzu luudz LUUUDZUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(alt @ Apr 2 2005, 12:19) gomen, mans buts i paaraak slinks/smags lai taga pieceltos no miiksta klubkreesla un brauktu no pljavniekiem uz centru ;> da i kaada jeega no manis baraa, ja lielaako dalju laika pavadiishu kaapnjutelpaa duumojot kaa skurstenis .. te man vismaz pie kompja apkaart i triis pelnutrauki .. lab, jaunaa Yakitates epa nostiita, back to Mahou Shoujo Tai Arusu && nekoshera One Piece |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |