![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa. Tad es arii noskatiijos End of Evangelion.
Nezinu iisti kaa lai uzraxta, definee, saprot taas emocijas, kas radaas peec noskatiishanaas un taas laikaa. Pirms visa NGE universa aizskaarshanas jau biju dzirdeejis pietiekoshi daudz atsauksmju, ka shis seriaals nav `ar pliku roku nemams`. Taapeec jau izstraadaajaas zimaans respekts pret tajaa attainoto ideju un notikumiem. Tad saaku lasiit mangu, jo biju iedomaajies, ka, kaa jau tas ir parasti, seriaals no taas ir atvasinaats, nevis otraadi.. Manga man patika, un uz NGE liktaas ceriibas sevi ataisnoja vairaak kaa par 200% . Un tad manaas (pareizaak manaa cietajaa) nonaaca seriaals un arii filma. (sheit liels thnx windhover) Seriaala pirmaas seerijas nedaudz pabojaaja iespaidu par NGE. Kaut kaa biju gaidiijis kaut ko vairaak filozofiskaaku, tachu seriaals saakumaa likaas kaa plain action un nekas vairaak. Tad bija sekoja vina seerija 13~17 (viena pa vidu) , no kuras taa teikt `aizgaaja`.. Tad arii paraadiijaas pamatiiga interese par taalaakiem notikumiem. Varbuut tas taapeec, ka mangu biju izlasiijis/ dabuujis apmeeram liidz tai vietai, bet nu tomeer. Seeriju peec seerijas sakaapinaajas emocionaalaa spriedze, liidz nonaacu liidz 25. seeriijai, kur arii dabuuju to ko biju gaidiijis no seriaala un sajutis mangaa. Peedeejaas seerijas bija labas, man patika. Nezinu gan kaapeec iepatikaas, laikam, jau man patiik aizdomaaties par dazaadaam arrpasauliigaam lietaam, par ko ikdienaa neviens nerunaa vai arii uzskata par pashsaprotamaam, necenshoties iedzilinaaties. Un tad sekoja filma. Taa arii neatradu atbildi uz jautaajumu: `Kaa savienot filozofiju par cilveeka buutiibu un liidziigaam lietaam ar zinaatnisko sci-fi dalu : Seele(ceru ka taa), Nerv, Geofront, Evangelion units, angels, 1,2,3 impact(s) un visu paareejo, ko veel vareetu sheit pieraxtiit (daudz, vareetu turpinaat ilgi un gari)?` Laikam jau buus jaapiekriit Shniobi par to, ka tanii laikaa ir iipashi popolaara ir bijusi alien sci-fi teema, un turienes arii visa taa geneetika. Piekriitu, ka `Shinji draamu` vareeja iepiit arii savaadaakaa sizetaa, jo neatradu gandriiz nevienu saikni (kaa jau raxtiiju) starp Shinji ieksheejo pasauli (ar visaam taas probleemaam) un visu paareejo, kas notika apkaart. Nu, vismaz dabuuju atbildi uz 2. jautaajumu par notikumiem peec seriaala. Huh, lai gan zinaaju, ka NGE nesagaidiishu beigas ar roozaa maakoniisiem un laimiigiem taureniishiem, kas lidinaas gaisaa, tomeer beigas mani paarsteidza. Nebiju gaidiijis tik grandiozus notikumus. Ieprieksh seriaalaa jau tika piemineets `Instrumentality Procejt`, bet nekur netika siikaak paskaidrots, ko ar sho projektu censhas panaakt. Tad nu filma sniedza atrisinaajumu. Hmpf ![]() Radaas arii jaunas neskaidriibas par Shinji riiciibu un emocijaam, kas to motivee.. eeh.. sarezgiiti. Varbuut, kad kaadreiz noskatiishos veelreiz (atraakais peec meenesha) paliks skaidraak. Kopumaa visam tam nebija ne vainas. Nejutos, ka buutu zemee nometi laiku. Ja ne ko vairaak, tad vismaz smadzenes padarbinaaju, paardomaajot vienu vai otru ideju. Bija Labs. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |