![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te taads interesants jautaajums ir par sekojoshu teemu:
Mums visiem laikam ir kaut kaadas animes maajaas - paarsvaraa nokachaatas no ineta utt, bet vai kaads var palieliities ar iistiem DVD vai VHS vai mangas graamatinjaam iistaam... nu kaut ko taadu... Man pasham ir tikai viena Angelic Layer mangas graamatinja un viena Nausicaa mangas graamatinja. Vairs nekaa ![]() Un jums? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Taka ievērtē kaut vai fansuberu fontus un efektus ko viņi panāk spilgts piemērs ir
K-F kas subo One Piece nezinu vai uz dvd pliekani baltie burtiņi aizvietotu brīnišķīgo fansuberu supersitienu izpildi un skaidrojumu par noteiktiem izteicieniem kas veelaak tiek iekljauti subos un netiek vais tulkoti. Piem. es laikam visu mūžu atcerēšos ko nozīmē nakama šaubos vai kau kas tāds ir licenzētajos dvd, ļoti šaubos. Vispā man tāpēc man ļoti patikās ka KAA 12 kinghdoms iekļāva 2 subu veidus vienu standarta soft subu un vienu kur bija viņu izveidotais fontinš mazas bet patīkamas paarmaiņas , vispatīkamākais protams bija tas ka nebija tizlās eng valodas kas vienmēr uzlec kā pamatvaloda un jāmaina pirms katras sērijas ![]() Ā un aizmirsu vēl piebilst par karaoke kas ir ending un opening klipos visiem fansuberiem, bet dvdr parasti labākajā gadījumā ir tie paši šoftsubi apakšā parasti tikai vienā valodā, un kaut vai tas, ka tas ir standarts nenozīme ka tas ir labāk. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:56 |