![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te taads interesants jautaajums ir par sekojoshu teemu:
Mums visiem laikam ir kaut kaadas animes maajaas - paarsvaraa nokachaatas no ineta utt, bet vai kaads var palieliities ar iistiem DVD vai VHS vai mangas graamatinjaam iistaam... nu kaut ko taadu... Man pasham ir tikai viena Angelic Layer mangas graamatinja un viena Nausicaa mangas graamatinja. Vairs nekaa ![]() Un jums? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mjāā... okei, padodos DVDR ir absolūti precīza un nevainojama DVD kopija!!!!!
Veiksmīgu visiem jaunāko seriālu fansabu kačāšanu! Un lai dzīvo 21. gadsimta otaku devīze: Viss, kas vecāks par 1. gadu sūkā! -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Taka @ Apr 4 2005, 14:19) Veiksmīgu visiem jaunāko seriālu fansabu kačāšanu! Un lai dzīvo 21. gadsimta otaku devīze: Viss, kas vecāks par 1. gadu sūkā! ![]() Bāc bet nu tas teikums ka viss sūkā kas ir gadu vecāks Taka ir stulbuma kalngals, pamazām visi sugoi vecie šovi tiek nosuboti un nemaz ne no tām sūdīgākajām grupām. Labi rezumējot nav slikti ka tev majās plauktiņā stāv smukas kastītes kurās iekšā diski grāmatiņas un citi dažādi aksesuāri, maby ja man būtu pavarāk naudas man arī tāda kolekcija būtu majās( lai gan es drīzāk tomēr pirktu mangu) . Bet nesaprotu kur tāds naids pret Fansuberiem kāpē jāuzskata ka lic DVD ir vienīgais pats labākais tam es nepiekrītu nekad ![]() P.S tiem kas tankaa GTO = great teacher onizuka -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:00 |