![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu tad tā:
Notiks no 6. līdz 8. maijam Būs filmas, cosplay, konkursi un vēl daudz kas. Gatavojieties, šeit pamazām krāsies informācija par pasākumu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*Yume airijās no vienas domas*
OK, UPDT par Festu! Tad nu tā. Laiks un vieta ir stabili zināmi - k/t Rīga, 6-8 maijs. Repertuārs tiek precizēts, bet faktiski jau ir sastādīts *Būs čupa ar Ghibli filmām un kautkas īsa seriāla veidā.* Viss tas tiks uzdrukāts uz plakātiem, kas būs laikam 20.aprīlī, starp citu, tauta, kas kur var piekārt festa plakātus? der visur izņemot savas istabas sienu, jo tur diemžēl tos redzēs pārāk šaura auditorija. Runājot par cosplay' u, viss top, un visus pieņems, plus vēl 7.maijā tiek plānots kopotais cosplay' eru gājiens, pa nezināmu maršrutu, pa Rīgas centru. Hmm, kas vēl, cenas vēl nav skaidras, ar seansiem tas pats. Zinu tikai ka to būs 11. Tiek izsludināts, kā pagaišreiz, zīmējumu konkurs anime stilā. Darbus jāatnes man vai Zuzuk' ai līdz 20-25.aprīlim. gaidu jūsu atsaucību šinī jautājumā, jo .. emm, kā lai to maigāk pasaka -slinki, bet talanīgi jūs esat. Būs arī mākslinieku izaicinājums paša festa laikā, taču par to tad arī runās. ja ir vēl jautājumu, lūgums prasīt, jo pašlaik es noteikti kautko aizmirsu piebilst. -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 6 2005, 11:41) kas kur var piekārt festa plakātus? der visur izņemot savas istabas sienu, jo tur diemžēl tos redzēs pārāk šaura auditorija. es es ![]() riiga valmiera liepaaja ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:35 |