![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Kas ir manga?!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Zini,Zenofex man tās mangas nemaz tik daudz nav cik gribētos:(
man ir: *Peach Girl(2 gr.) *Skip Beat(1 gr.) *Chobits(2 gr.) *Spirited Away(1 gr.) *Wish(4 gr. vienīgā manga visos sējumos) *Ayashi No Ceres(6 gr.) *Paradise Kiss(2 gr.) Un vēl man ir daži manga žurnāli: *Manga Power(4 gr.) *Daisuki(5 gr.) *Manga Twister(2 gr.) Būtībā žurnāli ir viena dikti forša lieta: katrā ir ap 400-500 lpp. un ap 12 dažādām manga sērijām. Sanāk, ka tos ir kaut kādā ziņā izdevīgāk iegādāties nekā parastās mangas. Tas arī viss.......... Nemaz nav tik daudz, ja ņem vērā to, ka es tās jau 3 gadus pērku....Pārsvarā pirku caur draugiem, radiniekiem un vēstuļdraugiem. Damn, tā maksa par pārsūtīšanu ir pa lielu:( Bet pārsūtīšanas maksa no Vācijas ir divtik mazāka nekā no ASV!!!!! ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:37 |