![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tā kā man drusku apgrūtina, ka katrs trešais pie manis nāk, jautajot - a ko ta es varētu no Fullmetal cosplay'ot, es nolēmu vinekārši postot character list, lai jūs varētu paši pārdomāt, ja nu kādu gribat attēlot...
shiten te jūs varat atrast tīri labu character list ar sīkiem apraxtiem par katru.. mjā, spoileri tur ir, bet nu ko... nav ko cosplayot, ja neesat redzējuši.. *smej ļaunos smieklus* Tēli, kuriem ir kandidāti: Edward - GUESS. MWAH HAH HAH *ieskrien sienā* Envy - Kikyou Alphonse - ETM. Solīja. ![]() Greed vai Hughes - Rags. Izumi-sensei - Yume [solīja arī]. Alt gribēja būt Shezska. ![]() Nu, tas kamēr ir viss, bet COME ON. Join us. Mweh heh heh, join the dark side..... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu jā.. man te saka lai tēlo Roy Mustang. Pret to neesmu...
Kur lai formu tik tādu dabūn? -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Apr 6 2005, 12:31) hei bet ja visi tipa militaarisiti dabuun vienaadas formas tikai ne taadas zilas kaadas ir anime, tas derees vai nee? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |