![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu gabalinsh Takeshi Kitano cieniitaajiem neslikts zobenciinju bojeviks. hehz nu asintinjas shkjiist spainjiem zobenciinjas neieilgst viss notiek aatri kaa dziivee saturs nu gan taa ne iipashi labs action japaanju gaumee ![]() es dodu 7/10
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(MIMI @ Apr 8 2005, 14:36) Un es piekritu, ka ta filma nav agresiva... Esmu redzejusi daudz, daudz brutalakas filmas [ kaut vai ņemot Japanas originals no The Grudge]... Apgalvojums, ka šī filma nav brutāla nav īsti patiess. Var jau teikt, ka tā brutalitāte ar nocirstajām rokām un asins paltīm ir pārāk stilizēta (tjipa Kill Bill), lai īpaši šausminātos, taču vardarbības filmā ir ka vai nu. Man tas protams ir pie vienas vietas, tacču nevajadzētu noliegt aciimredzamo QUOTE(MIMI @ Apr 8 2005, 14:36) it īpaši, ja aklais nav akls ![]() QUOTE(anishuara @ Apr 8 2005, 14:38) Ja atmiņa neviļ, tad šajā filmā nebija ne viena paša samuraja, ja nu vienīgi par tādu neuzskata to puspliko/pustrako ap māju skraidītāju. Aziāts, kas apjozies ar katanu un ietērpies kimono, lai kā mums to gribētos, automātiski nekļūst par samuraju ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:22 |