![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu gabalinsh Takeshi Kitano cieniitaajiem neslikts zobenciinju bojeviks. hehz nu asintinjas shkjiist spainjiem zobenciinjas neieilgst viss notiek aatri kaa dziivee saturs nu gan taa ne iipashi labs action japaanju gaumee ![]() es dodu 7/10
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
shii filma man lhoti patika un man besii kad kaads traki gudrs vecis Zootropaa iedeva tikai vienu aci jo redziet vinham likas kad filma esot paaraak vardarbiiga - man liekas daudzi nesaprot shiis filmas buutiibu - ko viņsh centaas pateikt...
taapat man lhoti patika vinha filma BRĀLIS - labs projekts - interesants skatiijums uz dziivi ..jakudza -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(Seto @ Apr 8 2005, 14:55) shii filma man lhoti patika un man besii kad kaads traki gudrs vecis Zootropaa iedeva tikai vienu aci jo redziet vinham likas kad filma esot paaraak vardarbiiga - man liekas daudzi nesaprot shiis filmas buutiibu - ko viņsh centaas pateikt... *grrr* Es filmu noskatījos ar gandriz atplatitu mutiti ![]() Filma noteikti bija runa par to, ka aklais var biezhi redzet vairak neka tas, kas nav akls... [Es dodu 5 acis ![]() -------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(MIMI @ Apr 8 2005, 15:36) *grrr* Es filmu noskatījos ar gandriz atplatitu mutiti ![]() Filma noteikti bija runa par to, ka aklais var biezhi redzet vairak neka tas, kas nav akls... [Es dodu 5 acis ![]() Grudge pieder pie šausmu filmu žanra. Man liekas būtu nekorekti salīdzināt Grudge ar Zatoichi brutalitāti. Īstenībā nav jau nemaz tik daudz filmu, kuras varētu nolikt pretīm zatoichi brutalitātei: *Azumi *varbūt Princess Blade *Izo *Kunoichi Lady Ninja ??? *Owls Castle ???? *iespējams Bakko Yokai Den Kibakichi vai Lady Snowblood (ja Kventins Tarantīno nebūtu redzējis šo filmu, tad mums nebūtu Kill Bill'a ![]() Ar īpašu brutalitāti izceļas IZO. Tas nav nekāds brīnums, jo režisors ir trakais Takaši Mīke. -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:48 |