![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
eu, nu ziniet, man te taads mazs, stulbs jautaajums - vai cospleyaa ir obligaati pasham jaataisa tas teerps...? tas buutu pret cospleya noteikumiem, ja man kaads shuveejs pagatavotu sho cospleya teerpu...?
____________________________________ Es dazhviet redzeeju ka juus esat uzgaajushi lapas, kur var apskatiities kaa taisiit teerpus, varbuut kaads zin kaadu Naruto teerpu pagatavoshanas lapu? (ja tas nav apgruutinaajums, tad vareetu kaadu kur raadiits kaa taisiit Akatsuki meeteljus...) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:46 |