![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Steidzami! Help! Atceros, ka kaadreiz, kad biju siiks, pa ostankinas kanaalu raadiija anime - taa vismaz liekas. Tur bija kaada saistiiba ar skorpioniem(?), meeneess aptumsumiem, galvenais teels bija kaada meitene, kura ,laikam, gaaja bojaa, lai glaabtu pasauli(?). Viss darbs bija fantastika! ... Taa apraudaajos.
Ja kaads kaut ko zina, luudzu, atbildiet! GRIBU REDZEET VEELREIZ!!! ![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
jaa shito es ar esmu redzeejis bet galiigi neko neatceros un man liekas ka ta driizaak bija kjiinieshu animaacaija bet varbuut es smagi kljuudos bija ar taada kjiinieshu animaacija par peertikji kas tur ar baigo vaali kaut kadus dievus mochiija =) bet nu pirmaa anime man noteikti ir ghost ship aa un bija veel viena baskaajis bens lv nosaukums laikam bija taa bija par atomspraadzienu japajaana 2 pasaules kara laikaa taa vispaa bija ljoti beediiga anime abas vinjas CCCP laikos kino raadiija -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:50 |