![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa kaa nepretendeeju uz pasaules rekordiem, tad reku mana strateegjija: Taa kaa zaude saakumaa nesaap, tad var riskeet, un sist apmeeram 0-20 graadu lenjkjii pirmo sitienu. Tad pastaav ceriiba, ka uztraapiis uz vairaakiem labiem chariem peec kaartas. Tajaa speelee, kur dabuuju savu rekordu, bija ljoti veiksmiigs saakums un veciits uzlidoja apmeeram 150km augstumaa un bija sasodiiti aatrs pa x asi. Tad nu taadu aatrumu zheel zaudeet, un tad, kad veciits nokritis liidz tiem 10-15km, tad uzbliezu ar riteni atkal augshaa, un taa visas 3 reizes. Pirmoreiz piezemeejaas peec taa boosta ap 5000m (+-1000m). Un tad veel leekaaja savaa nodabaa. Tad tiiri uz haljavu dabuuju bounce boost un aizleekaaju liidz rekordam. Veel jaaatceras, ka peec atsitiena pret kaadu no chariem paraadaas special skolotaajai, bet biezhi skolotaaja ir turpat pa labi. Tad nu ar veiksmiigu bliezienu uz leju pie boost klaat var dabuut veel special teacher boost.
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |