![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu tad tā:
Notiks no 6. līdz 8. maijam Būs filmas, cosplay, konkursi un vēl daudz kas. Gatavojieties, šeit pamazām krāsies informācija par pasākumu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
es jau ne par to, tas vienkārši ir neizdevīgi, jāmaksā vēl par nokļūšanu tur, nu tas vēl tā, bet ja tas gadās darbdienā, ko, vai par skolas kavējumu attaisnojošu iemeslu var noderēt ''aizbraucu uz animefestu''? attālums + skola = no anime! Tā iemesla pēc jāmaina skola uz RKV, varbūt mani tur pirmdien uzņems, varbūt nē. Ja jā, tad būs vismaz iemesls dzīvot Rīgā...
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 20 2005, 14:21) es jau ne par to, tas vienkārši ir neizdevīgi, jāmaksā vēl par nokļūšanu tur, nu tas vēl tā, bet ja tas gadās darbdienā, ko, vai par skolas kavējumu attaisnojošu iemeslu var noderēt ''aizbraucu uz animefestu''? attālums + skola = no anime! Tā iemesla pēc jāmaina skola uz RKV, varbūt mani tur pirmdien uzņems, varbūt nē. Ja jā, tad būs vismaz iemesls dzīvot Rīgā... ![]() Ņemot vērā, ka šāds pasākums ir 1x gadā, var jau izgrozīties un visu nokārtot. Domāju, ka arī skolā var ar skolotājiem iepriekš sarunāt, bastosi tak 1, max. 2 dienas nevis nedēļu. Arī naktsmītni ar kādu no vietējiem otaku var sarunāt. Visu var, ja tikai grib... Atceries, ka cilvēki dalās tikai 2 grupās - tie kas čīkst un tie kas dara. Choose your side! -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:49 |