![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa kaa neesmu maakslinieks un nevaru stundaam pie viena ziimeejuma noseedeet, tad man nav nekaadi maakslas darbi. Tomeer, par briinumu, atradaas datoraa paaris savdabiigi ziimeejumi. Vinji ziimeeti paintaa ar ziimuli un nekas netika dzeests - kaa sanaaca, taa atstaaju... un taa vinji arii izskataas.
Doma taada: shinii topikaa vareetu likt ziimeejumus, kuri taisiiti ar nosaciijumu - neko nedriikst dzeest vai undo lietot! +vinji ziimeeti datoraa ar peles paliidziibu. Varbuut, kaut kas interesants sanaak... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shodien kaa parasti gaaju pa Riigu, neveeriigi luukodams bedres zem kaajaam, kad praataa iekrita, zem kaajaam pasliidoshs, ar kriitu rakstiits, uzraksts uz trotuaara - otraadi uzrakstiits no manas ieshanas puses skatoties. Taa kaa uzraksts achgaarni, tad saaku savaas k2 smadzenees pa gabalinjam griezt uz pareizo pusi, jo interesee tachu, kas tur uzrakstiits. Domaaju: "eee... hmm... izskataas peec.... san goku... san goku!!!... san goku??? wtf???" Apgriezos pa 180 un rau - tieshaam rakstiits "san goku"! Skatos virs uzraksta - aaa - san goku fanart! Nu labi, par fanart to gruuti nosaukt - ziimeejums briesmiigaa kvalitaatee, ziimeeta tikai galva un tikai ar balto kraasu. Bet nu taa kaa taadus briinumus kaa anime art uz riigas ielaam pirms tam nebiju redzeejis, veel aizvien juutos sameeraa paarsteigts, ka taadas lietas notiek, un suurojos, ka man nav, ar ko nofotograafeet... kaads, kuram ir, vareetu aizbraukt nofotograafeet, bet neticu, ka shaadaa mitraa laikaa tas ziimeejums ilgi vareetu glabaaties - tad jaaskrien aatri...
Nu visumaa tas ir sava vieda kaa-sanaak-sanaak ziimeejums, jo kriitu no trotuaara neviens nedzeesh, zheel tikai, ka nojaust saistiibu ar ne-pikaso-veida maakslas darbu var tikai deelj ieprieksh mineetaa uzraksta pie ziimeejuma. Ja kaads dziivo tuvumaa, tas ziimeejums ir ielas preteejaa pusee netaalu no Balozhu ielas 15 Aagenskalnaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |