![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Nuin @ Apr 17 2005, 12:33) Tātad mani meklējumi matu krāsu jomā- Matu lakas esmu atradus tikai spilgti oranžas (hints uz Fantas pusi) un dzeltenas (izmazgājas pirmajā reizē) pie tām var arī pieskaitīt tos sasodītos spīdumiņus flakoniņā, kas ir dažādās krāsās, taču jēgas gandrīz nekādas (tiem kas atceras - mans cosplay variants par Shampoo - zilā matu krāsa tur bija tā, nju līdzīgi ar lupu...) kā arī nesen dabūju ZILU matu krāsu, taču tā ir krāsa un izmazgājas laikam ar divām vai vairāk mazgāšanas reizēm (ja kāds nobriedis pamatīgākām pārvērtībām, nepažēlošu zilo un aiziet ![]() Kaut kur redzēju arī zaļu,taču mana jau tā nelietojamā atmiņa negrib pateikt, kur tas īsti ir.. ![]() ā, un vēl ir arī lillā matu krāsa - izmazgājas pēc 2 mazgāšanas reizēm (pārbaudīts variants) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:33 |