![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 14:30) Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu ![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43) Ko ta es, tu jau labaak zini... Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37) Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. nevajag pat hakotu ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
edg |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Apr 18 2005, 20:04) QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37) Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. nevajag pat hakotu ![]() ![]() Fotoshopaa pietiek nokljuudiities ciparu attaalumaa par 1 pikseli un tu jau esi izgaazies. Daudz kur taapeec prasa arii citus screenshotus no taas speeles. Un visu fotoshopot nav eerti... Bet, protams, var. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |