![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [Pašam jau lekas ka viegla valoda, bet nu gudrāki cilvēki mēdz teikt ka latviešu valoda ir viena no visgrūtākajām(ja nemaldos) ]
Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [nē.. tikai latviešu, krievu, angļu ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [nē.. tikai latviešu, krievu, angļu] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [šķiet ka latīņu ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [japāņu tā šķiet ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [nevajag, man ir labi kā ir ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [runāju maz, rakstu daudz vairāk, lasu vēl vairāk (pie vianas anime subtitri kas liek lasīt) ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [atkarībā no kāda viedokļa to skatās, bet es domāju ka nē.... valodas skanīgumam ir sakars ar tautas mentalitāti ] -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:20 |