![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [Nē]
Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [Tieši trīs mācos 4] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [Lat. v. un Angļ. v. Vācu nemāku rakstīt] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [Krievu, mācos, mācos, bet tā patās tikai nedaudz zinu] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [angļu, cause tā ir viena baigi izplatīta valoda un ir arī saistīta ar citām valodām] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [Ēēē, lābāk ne] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [Jā/jā/jā] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [Vai valodas skanīgums atkarīgs no tautas mentalitāti? Mentalitāte=? ja Mentalitāte=attieksme, uzvedība. Tad jā] -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:25 |