![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hehehehe weel wiens nabaga zweers...
![]() ![]() [i]Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ jā, ja nezini pamatus, bērnībā, līdz 3.klasītei, apmeklēju krievu skolu, vēl tagad jūtu sarežģijumus gan runājot gan rakstot. Kauns, bet tikai nesen apguvu/sapratu pagātnes tagadnes garumzīmju lietojumus. Nu un vēl ja mēs runājam atsevišķi par gramatiku....man tur sliktas atzīmes! ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [saprast jā, runāt arī jā ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ar gramatiskām kļūdām arī vairākās, bet domāju, jo vairāk valodu mācies, jo...grūti pateikt, nevis putrojies, bet citādi...jebkurā gadījumā šat tad pieķeru sevi domājot un veidojot dialogus svešvalodās, bet īstenībā kādu valodu sadzirdu tādā sāku domāt/runāt ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [nezinu, patiešam, man tās patīk un labprāt mācos arvien jaunas, jo katra šķiet skaista, tomēr ja tā padomā tad laikam arābu vai uz to pusi, tā rakstība man šķiet neērta. Un visas zīmes izskatās līdzīgi....lai gan tā pat es domāju par Japāņu kanji...] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ l;aikam jau dzimtā, tomēr ja prasīts tieši par mani, nevaru atbildēt noteikti, ne latviešu, ne krievu valodā nemāku pareizi runāt (domāju bez stila kļūda, krievu valodā drausmīgi vispār, bet latviešu šad tad sanāk "krieviskot" dažus teikumus), nedz arī gramatiski pareizi rakstīt ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ manuprāt latviešu valodas bez tā arī ir vienkāršota un pat nedaudz aprobežota, pārāk maz sinonīmu, ja raksti domrakstus un zini arī citas valoas ar to var saskarties ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ jā, tas tagad ir norma, katram cilvēkam jāzin dzimtā, valsts(ja nav pilsonis, vai mūsu gadījumā krievs) un angļu valoda un tikai pārējās valodas nāk plusā ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ šeit (runājot tieši par mantalitāti) laikam pilnīgi ar visām četrām un ļipu piekrītu Edgam (?) tomēr diezvai valodas saknīgumam ir ietekme tautas mentalitātei. Bet vispār šis ir ļoti strīdīgs jautājums. Man vairāk liekas ka civēka tieksme bū indivīdam vairāk ietekmē un maina viņa valodu (lai gan to pašu var teikt par tautas mentalitātes ietekmi ![]() oki, hope dabuusi labu atziimi!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:28 |