![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. ['Man jau liekas ka viegla, bet ja tā padomā nemaz nav tik vienkārša kā šķiet jo man tā ir dzimtā! ]
Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [Jā, Vācu, Krievu, Angļu,Latviešu un bikīt Spāņu ^^ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [Emm nē tikai 3 ( LV, Eng, DE) ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ Man vispār sarežģīta liekas krievu valoda, jo tā ir vienīgā kuru mācījos divus gadus un tā arī neko neiemācījos ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [Kā dzimtā protams latviešu, bet tā vienlīdz vienkāršas man šķiet Angļu un Vācu valodas. ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [Noteikti nē!!! Priekš kam būtu jākropļo valoda? Tas būtu tas pats kas sākt saukt Kimono par neērtu halātu...] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [Jā runāju/ jā raxtu/ jā lasu ^^ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ Domāju ka jā!] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:20 |