![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 20 2005, 19:49) briinishkjiigi un izcili ![]() Uff... Tad jau man vajadzeeja otrreiz paarlasiit to visu un rakstiit sakariigaakiem teikumiem. Ja tu izmanto shito, tad tikai anoniimi! QUOTE(za4peedinja @ Apr 20 2005, 21:11) manuprāt latviešu valodas bez tā arī ir vienkāršota un pat nedaudz aprobežota, pārāk maz sinonīmu, ja raksti domrakstus un zini arī citas valoas ar to var saskarties Pashkjirsti aiz gara laika kaadreiz latvieshu valodas vaardniicu - no ikdienas valodas izskaustie sinoniimi guuzmaas gaaziisies pretim. Latvieshiem sarunvalodaa kaadreiz ir bijushi ne tikai vairaak un dazhaadi vaardi, bet arii taadi skaisti sveetki kaa "Appljaaviiba", kuros "... kas pirmie appljaavushies, gaajushi paliigaa tiem, kam darbs mazaak veicies. ... Pabeigushi shos darbus, pljaaveeji dziedaadami gaaja uz maaju... Alus jaadzer liidz dibenam, lai buutu bagaatiiga razha." (Latvieshu Konversaacijas Vaardniica) Diemzheel, neparasta latvju meele vientiesha latvietim shkjiet janciiga. Ja runaasi uz kaadu nestandarta izteiksmees, vinjsh spriediis, ka tu jokus dzen. Kaut gan varbuut tas ir labi - gruutaak ieviesties jauninaajumiem, ja uz tiem skataas ar skepsi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:24 |