![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Indo-European_languages
Kopš kura laika Baltu un Slāvu valodas ir apvienotas Balto-Slāvu valodu grupā? Izskatās, ka rietumu akadēmiskajās aprindās šis fakts ir pašsaprotams, taču man to redzot pavērās žoklis ![]() wtf? -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja kaads maacaas skolaa, luudzu paskatieties, vai juusu maaciibu graamataa nav kaut kas taads ierakstiits! Ir vismaz viena maaciibu graamata, kuraa ieziimeets indoeiropieshu valodu koks. Ja kaadam ir shis koks, pasakiet, kaa tur ir ar taam radnieciibaam!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 October 2025 - 13:05 |