![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [protams,kaa cilweekam,kuram taa ir dzimtaa waloda,man latwal neshkjiet gruuta,bet citu tautu paarstaawjiem - noteikti,mana mamma ir skolotaaja un maaca waacuwal latwieshiem un latwwal waacieshiem..winjiem,piemeeram, ir lielas probleemas saprast wisu,kas saistiic ar miikstinaajuma ziimeem,jo winju walodaa daudzas no taam skanjaam neweido. latwieshu walodaa ir daudz iznjeemumu un tsa walodas apguwi nekaadaa zinjaa neatwieglo..jaa,latwieshu waloda ir smeeraa gruuta,lai gan,protams,ir daudzas walodas,kuras ir daudzreiz gruutaakas ]
Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ jaa, runaato - noteikti 4 labi /kriewu,anglju,waacu,latwieshu/ un bish 2 /franchu,spaanju(hehe..skolotaajs bij wnk briesmiigs!!)/aa,un weel nedaudz latiinju. ar raxtito bish sliktaak,bet, ja saprashana noziimee sarunwalodas liimeni,tad jaw protams,ka saprotu krietni daudz..pie tam,zinot kriewu walodu, daudzas no slaawu walodaam war apmeeram izdomaat. ne wisu,bet taa kaa ir liidziiba,tad ir wieglaak] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [pilnweertiigi - nee,tikai 3jaas,bet, ja runa ir par wnkaarshaamm fraazeem un wnkaarshiem nepapl. teikumiem par ikdienishkjaam un mulkjiigaam teemaam, tad jaa ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [wareetu buut,ka kaada no mirushajaam, piem,senpruushu..pie tam to jaw arii taa normaali maaciities newar...bet raxtiit,manupraat,gruuti iemaaciities aazijas walodaas,kur raxta ar hieroglifiem,jo jaaiemaacaas briesmiigi dauzd wisaadu ziimju un to kombinaaciju] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [spaanju ir wiegla un tizla,kaa wisaadu zinaamu walodu sajaukums..manupraat - jo logjiskaak,jo wienkaarshaak, taa ka latiinju waloda itkaa ir gandriiz pati pilniiba. ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ nee,kaapeec? latwieshu waloda ir laba taada,kaa taa ir,taada,kaa gadu gaitaa izweidojusies un cilweekiem naw tiesiibu tagad kautko mainiit. arii wisi tie jauniewedumi, kaa piem,ideja par /dzheinu/eiru ir galiigi garaam. ok,newajag latwal piesaarnjot ar wisaadiem no sweshwalodaam patapinaatiem un neiztulkotiem waardiem,bet newaig arii ta aizrauties,ka wienkaarshoshana/latwiskoshana kljuust par absurdu apseestiibu ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [100% jaa ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ jaa,jo karsasiniigaaka tauta,jo wijiigaaka un skaniigaaka waloda,tajaa paraadaas wairaak izsaucienu/izteicienu,kas taa pamatiigi izpauzh emocijas. nosleegto tautu walodas arii ir taaadas aprautas, kodoliigas. /ziemeljos auxti,taapeec ,jo mazaak muti tajsa waljaa,jo labaak.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:29 |