![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Varbuut mums visiem, forumaa esoshajiem anime faniem (vismaz dalai) vajadzeetu registreeties un uploadot visaadus anime seriaalu torrentus ?
Aatrums tur tieshaam ir labs !! |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Westy @ Apr 22 2005, 09:44) Nekad neesmu spējis izprast šos izlepušos lūriķus. Visu viņiem vajag pienest uz paplātes un ātri. Naruto var novilkt simt un vienā veidā, kāpēc vēl smirdināt telpu ar vienu šādu vietu. Ja nu būtu kaut viens iemesls apdomāt šī pasākuma lietderību, tad tas būtu tikai dēļ piekļuves anime, kas biezā slānī neguļ katra otrā DC++ jūzera šārē (ir pamatotas aizdomas, ka dažam labam otaku.lv biedram anime arhīvs ir pamatīgs), bet kā jau augstāk bija minēts, var personiski sarunāt, satikties un apmainīties, ja pakaļa pie krēsla nav pieaugusi.-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Tam varbūt būtu jēga, ja būtu seederis ar platu interneta kanālu un torenta vilcēji būtu apzinīgi un nenogrieztu upload ātrumu un paši sīdotu ilgāk pa 30 min pēc atvilkšanas. Citādi reizēm tie 1kb/s no katra lietotāja no 5 un 0kb/s no pārējiem 30 izskatās loti aizdomīgi.
![]() Tikai Naruto gan man ir pilnīgi vienaldzīgs. ![]() ![]() P.S. Es nežēlojos, tās ir tikai rezignētas pārdomas par dzīvi. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:41 |