![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ZPD laiks jau sen ir klaat, un man pariit jaanodod taads psihologjijaa un es vinja aizvakar saaku rakstiit... taa ir ka slinko visu meenesi.. lai vai kaa, atbildiet, luudzami, uz jautaajumiem, lai es cilveeks varu sev normaalu atziimi dabuut.
Atbildi. var pievienot komentaarus. Man vajag subjektiivu viedokli. Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities. [ ] Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas. [ ] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas. [ ] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [ ] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [ ] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [ ] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [ ] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [ ] taads pavisam iis testinjsh. |
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Latvieshu valoda ir sarezhgjiita un to ir gruuti iemaaciities? [nevareetu taa teikt]
Vai tu saproti vairaak kaa 3 valodas? [ Jaa, anglju, vaacu, krievu, un biski japaanju] Vai tu maaki rakstiit un lasiit vairaak kaa 3 valodaas? [Jaa] Kura valoda ir vissarezhgjiitaakaa? [vaacu, it seviski ja mums pirmajaa gadaa bija TAADA skolotaaja, no kuras neko nevareeja saprast] Kura valoda ir visvienkaarshaakaa? [anglju] Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [jaa, vajadzeetu mazaak komatu] Vai tu runaa/raksti/lasi angliski? [jaa] Vai tautas mentalitaatei ir sakars ar valodas skaniigumu? [jaa] -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Kagome @ Apr 21 2005, 15:08) Vai vajadzeetu vienkaarshot latvieshu valodu? [jaa, vajadzeetu mazaak komatu] Ak dies, tā jau tagad grūti saprast, ko viens otrs raksta, nelietojot komatus/punktus, bet ja visi tā sāks darīt, tad taču sāksies viens liels bezsakars! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:21 |