![]() |
![]() |
GunMetaL |
![]() ![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
varbut jau mani par šo topiku smagi nodirsis bet tomer uzraksishu..
![]() ![]() kadas ir jūsu domas vai vaidzētu ta otaku huba vieta kas tika partaisīts par anarhy hubu uzcept jaunu hubu prieks animes 4ienitājiem *varetu tapec ka nevisiem ir tads nekts kas atri velk no arzemem man pašam mdsl tas no arzemēm velk ar kadiem 7kb/s vard sakot lietotajs var nojūgties kamēr sagaidis savu ilgi lolotu animi vai kada cita veida animaciju novelkamies. lūdzu izsakiet savas domas par šo manu domu........ tikai esiet maigi atbildot ja jums ši doma nepatīk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Centiishos peec iespeejas preciizi:
Katram cilveekam ir sava veertiibu sisteema. * Katrs cilveeks labumu un sliktumu veertee individuaali. * Katrs cilveeks savaadaak uztver savas dziives jeegu. edg un liidziigi domaajoshie 1. Man savas dziives jeega ir dziivot taa, lai man pasham buutu peec iespeejas patiikamaak (egoistiski, bet taa nu ir). 2. Skatiities anime man ir patiikami. Taatad, skatoties anime, es darbojos atbilstoshi savam dziives meerkjim. Taatad - sasniedzu to, ko veelos. daljai citu cilveeku 2. Guut zinaashanas ir patiikami. Skatiities anime var buut patiikami, bet ir milzums avotu, kur informaaciju var ieguut lielaakos aatrumos un daudzumos. Neizmantot iespeeju guut informaaciju no ienesiigaakiem avotiem, bet ieguut to no anime, ir laika izshkjeerdeeshana. daljai citu cilveeku 2. Guut atziniibu ir patiikami. Skatiities anime ir bezjeedziiga nodarbe. Iznjeemumi ir tikai taadi gadiijumi, kur anime skatiishanaas ieveerojami palielina izredzes kljuut par atziitu cilveeku izveeleetajaa videe. Piemeers: gribu kljuut par lolicon paveelnieku (lai visi lolicon mani dievinaatu) -> gribu ziimeet daudz un kruti lolicon -> skatos lolicon hentai un maacos ziimeet. Labi, labaaks piemeers: gribu tik atziit, kaa gjeniaals zinaatniskaas fantastikas rakstnieks -> veelos guut idejas (vai neveelos atkaartoties) -> skatos sci-fi anime. daljai citu cilveeku 1. Dziives jeega ir dziivot taa, lai dotu peec iespeejas vairaak cilveecei. 2. Skatiities anime ir drausmiiga un nesaprotama laika izshkjeerdeeshana! daljai citu cilveeku 1. Dziives jeega ir dziivot taa, lai dotu peec iespeejas vairaak Dievam. 2. Pret vairumu anime ir jaaciinaas, jo tas, ko tur raada, ir pretrunaa ar Dieva likumiem! Un skatoties anime, Dievam labums ar noteikti nenaaks... u.t.t. u.t.jpr. Izdomaaji, kaadi grupai tu piederi? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 20:03 |