![]() |
![]() |
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Ceru uz atbalstu! Kurai tad nepatiktu buut baltaa kleitaa?
![]() ![]() -------------------- I may change your wold..
|
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ah, Wedding Peach, vienīgā anime, kas mani aizkustināja līdz asarām...
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Feb 7 2005, 11:57) Katram sava gaume un tāds piu piu, bet man skatoties Weding Peach kaut kā slikti metās, nejau tā uz augšu, bet kaut kā kauns par tādu, dēļ "Mīlestības vārda utt.". -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(dmonster @ Apr 22 2005, 20:42) QUOTE(Kikumi @ Feb 7 2005, 11:57) Katram sava gaume un tāds piu piu, bet man skatoties Weding Peach kaut kā slikti metās, nejau tā uz augšu, bet kaut kā kauns par tādu, dēļ "Mīlestības vārda utt.". ai da ladno katram sava gaume. bet tas ka multene aizkustina ta ir taisniba. tikai cilveks ar dzelzs sirdi var to noliegt... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 14:12 |