![]() |
![]() |
GunMetaL |
![]() ![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
varbut jau mani par šo topiku smagi nodirsis bet tomer uzraksishu..
![]() ![]() kadas ir jūsu domas vai vaidzētu ta otaku huba vieta kas tika partaisīts par anarhy hubu uzcept jaunu hubu prieks animes 4ienitājiem *varetu tapec ka nevisiem ir tads nekts kas atri velk no arzemem man pašam mdsl tas no arzemēm velk ar kadiem 7kb/s vard sakot lietotajs var nojūgties kamēr sagaidis savu ilgi lolotu animi vai kada cita veida animaciju novelkamies. lūdzu izsakiet savas domas par šo manu domu........ tikai esiet maigi atbildot ja jums ši doma nepatīk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Chesnuts roastin' on an open fire...
Piedodiet, klausījos 2046 OST, jo NN man to ieteica darīt. Par ko bija runa? Ak jā, par jēgu. Varu jums pavēstīt lielu jaunumu, kas reizē ir arī mana atklāsme. Jēgas nav. Nekādas. Arī skatīties anime ir bezjēdzīgi, jo cilvēks nodzīvojot tam atvēlēto laiku kļūst par tārpu barību un kur tad paliek viss dzīves laikā gūtais? Un ja tā padomā kāda starpība vai cilvēks nodzīvo 5, 50 vai 95 gadi, jo ilgtermiņā tam tā pat nav nekādas nozīmes. Jūs man iebildīsiet, ka patīkami un piepildīti vajag pavadīt sev atvēlēto laiku, bet tad atkal - kāda jēga? Iznākumu taču tas nemaina. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 20:03 |