![]() |
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Man tas jautajums ko parasti lieto web lapaas Hiragana vai Katakana
![]() p.s. vai kads latviski varetu izskaidrot ko samie nozime lasiju angliski ta isti nesapratu ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Manuprāt, tik un tā vislabākā vieta Rīgā, kur var nopirkt kaut ko saistītu ar japāņu valodu, ir ''Gora'' grāmatu veikals Jēzusbaznīcas 7/9. Tur ir viens tāds kakts ar vārdnīcām, tur arī japāņu valoda. Tikai viss krieviski, bet man tas nekaitē.
Šamajiem arī interneta veikals ir, un citas foršas mantas. |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ May 1 2005, 23:07) Manuprāt, tik un tā vislabākā vieta Rīgā, kur var nopirkt kaut ko saistītu ar japāņu valodu, ir ''Gora'' grāmatu veikals Jēzusbaznīcas 7/9. Tur ir viens tāds kakts ar vārdnīcām, tur arī japāņu valoda. Tikai viss krieviski, bet man tas nekaitē. Šamajiem arī interneta veikals ir, un citas foršas mantas. kaada adrese interneta veikalam?? -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:04 |